Wist je dat de internationale transportsector een van de meest vervuilende sectoren ter wereld is? Bij GoodFuels werken we al zes jaar hard om dit te veranderen, door de transitie naar fossielvrij transport te accelereren. Om ons missie gedreven team te versterken, zijn wij per direct op zoek naar een financieel medewerker.

Wie ben jij?
Voor de functie van financieel medewerker zoeken we iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die nauwkeurig te werk gaat, en een proactieve houding aanneemt. We zijn een snelgroeiend bedrijf, dus het is belangrijk dat je oog voor detail hebt maar ook flexibel bent. De ideale kandidaat kan goed om gaan met een snel veranderende omgeving, en vindt het leuk daar structuur in aan te brengen. Daarnaast vind je het mooi om voor een impact gedreven bedrijf te werken, en draag je op die manier graag bij aan het verduurzamen van de transportsector.

We zoeken iemand met:
– Een financiële of administratieve MBO of HBO opleiding (of vergelijkbare richting)
– Minimaal twee jaar relevante werkervaring, het liefst met zaken als:
+ Facturatie
+ BTW
+ Boekhouding
– Ervaring met systemen en programma’s als Microsoft Dynamics NAV en Excel
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Interesse in duurzaamheid en het maken van positieve impact
– Fulltime beschikbaarheid (parttime in overleg)

Over de rol

Als financieel medewerker kom je te werken in een klein maar belangrijk team binnen onze organisatie. Samen met onze controller stroomlijn je de financiële administratie, groei je mee met ons bedrijf en verbeter je waar nodig processen.

– Een aantal voorbeeldtaken zijn:
– Opstellen en uitsturen facturen (en het opvragen van de benodigde gegevens hier voor)
– Inboeken van inkomende facturen
– Bijhouden van de e-mailbox
– Updaten en checken van het grootboek
– Invoeren van dagprijzen
– Klaar zetten van betalingen
– Nabellen en -mailen van debiteuren
– Aanleveren en checken van gegevens voor maandrapportages

Wie zijn wij?

Het GoodFuels team is een klein, internationaal en hecht team van mensen die allemaal hard werken voor de missie van ons bedrijf. Ons kantoor bevindt zich in de nieuwe Houthavens; de ‘creatieve hub’ van Amsterdam. Met uitzicht over het IJ maken we hier dagelijks verschil en zijn we pionier op gebied van duurzame alternatieven voor fossiele brandstof. En naast een uitdagende baan bij een bedrijf met een duurzame missie kun je ook rekenen op gezellige (virtuele) borrels, een dagelijkse team lunch en competitieve arbeidsvoorwaarden.

Interesse in de rol?

Stuur je CV en motivatiebrief naar careers@goodfuels.com. Als je vragen hebt over de functie kun je ook op dit e-mailadres terecht.

Apply for this job

Order your sustainable fuel here